Rólunk – SPACETRASH design
20.000 FORINTTÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Azt csinálni amit szeretsz

Egy több éves álom vált valóra azzal, hogy a Spacetrash márka megalakult. Hosszas tervezés, utánajárás és gyűjtögetés tette lehetővé hogy két Kecskemét környéki barát, Csabi és Steve belevágjon a pólók tervezésébe -és forgalmazásába. El kellett hinnünk, hogy érdemesek vagyunk arra, amit csinálni szeretnénk. Nehéz volt az út, de most végre itt vagyunk.

KÜLDETÉSÜNK

Hiszünk abban, hogy van igény arra ami nem harsány. Hogy van igény a finomságra, a túltolt, unalmas, hosszútávon hordhatatlan üzenetek ellenkező pólusára. Szeretnénk hozzájárulni a pólókultúra emeléséhez.

HUMOR

Márkanevünk a finom humort igyekszik követni: aki a Spacetrash feliratot magán hordja, az valószínűleg már rendelkezik egy humorérzékkel és alázattal ami az élethez szükséges. 

AHOGY DOLGOZUNK

Pure garázsbrand vagyunk, mindketten az otthoni garázsban nyomjuk a technikát. Közben a csajok is támogatják a melót, Réka és Ildi is bedolgozik. Sokat lógunk a telefonon hogy egyeztessük a folyamatokat. Apránként építjük a céget, miközben egyre több tapasztalattal és felszereléssel csináljuk kedvenc hobbinkat, a póló gyártást.

AMIBEN JÓK VAGYUNK

Az alapanyagtól a nyomatig mindent agyontesztelünk szigorú önsanyargatással hogy sokáig használhasd termékeinket. A tucatminták helyett minden grafikánkat maximálisan kihegyezzük.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Telefon: (+36) 20 4980815
Email: spacetrash@neofabrik.hu

NAGY CSABA

GYÁRTÁS

DRAVETZ RÉKA

GYÁRTÁS

CSERÉNYI ISTVÁN

GRAFIKA

T. NAGY ILDIKÓ

GRAFIKA

Mit keresel?


Népszerű keresések  buddhista póló